2007. január 23., kedd

Zazaleltár


Zaza 2006.május 30-án született. Ez itt is biztos.
Mozgásfejlôdés: folyamatban... De eddig: Zaza is háton és oldalán feküdt, aludt.Hason ô sem szeretett lenni. Még nem volt 4 hós amikor megfordult a hátáról a hasára és kb. 2 hét és vissza is fordult. Innentôl kezdve ô is forog, de nem annyira búgócsiga, mint a Maja volt. Hat hónaposan elkezdett kúszni, de hátrafelé , mint a rák. :-) Ez így ment jó ideig, de most már rongyol elôre is. Aztán ugyi 2 hete pénteken elôször ült fel és azóta folyamatosan edzi magát. Most már el sem dôl! Hegyesi "Pecek" Zaza.
Fogacskák: Ô is karácsonyra adta az elsô pár fogát. Hajnitól megkapta a fogkeféjét, ô is. Azóta csak kínlódunk a következôvel.
Evés: Hát errôl már írtam..
Grr dolgok: Sajnos Zaza kórházzal kezdte az életét. Születéskor nehézlégzés miatt átvitték egy másik kórházba. Tüdôgyulladás gyanú, de szerencsére vaklárma. Egy hét után hazahozhattuk, de majd a születéstörténetbe leírom vmikor.
Azóta nincs gond. Most karácsony és újév közötti 6-7 napot töltötte nagyon szomorúan.Az én folytonmosolygó manómnak egy pici vigyora sem volt. Végletekig panaszkodás, minimálalvás éjjel és nappal is. Fárasztó volt, de szerencsére ahogy jött elmúlt. Láz is volt. az orvosok a fogzásra fogták.
Beszéd: Még csak a Révai nagylexikon K betûjénél tart! A habrolót gyönyörûen mondja. Igazából pedig sikongat és örül neki!! Mi néha kevésbé! :-)

Nincsenek megjegyzések: