2007. január 24., szerda

Alvás. Mi az??

Vannak jóalvó gyerekek. Ezek a sztárok babái. Sosem vágytam sztárságra. Most igen. Akkor az én manóim is szunyamanók lennének. Ehelyett rosszalvók. Persze mondhatjuk az egész Veresfamilyre ez a jellemzô. Ugye Bátyó?!
Most már Majcira azt mondom alszik. Nem alussza végig az éjszakát, mert iszik, mert felsír néha és meg kell nyugtatni,de már alszik. Szopisbabaként szopizott éjjel is, többször is. Meg hasfájós volt sokáig.
Zaza is az elsô 4 hónapban párszor felébredt, szopott aztán aludt. Most már október vége óta borzasztó az alvás. Mindig egyre rosszabb. Vannak átlagosan rossz éjjelek amikor a szokásos többször ébredés van aztán visszaalvás. Vannak a gigafos éjjelek, mint az elmúlt kettô. Amikor elalszik este fél 8-kor és félóra múlva kezdi az ébredéseket. Cummog, visszaalszik, ébred, cummog, visszaalszik stb. Aztán este 10-kor felébred, nem játszani akar, nem enni, hanem sír végeláthatalanul. Két órán keresztül nyugtatgatás. Aztán beájul alszik 2 órát, aztán megébred. Stb. Tényleg leírni sincs kedvem. Ilyenkor csak az segít, hogy az idô nekünk dolgozik. Egyszer ô is aludni fog. Muszáj erre gondolni.

Nincsenek megjegyzések: