2008. március 7., péntek

Maja 3 éves!

Biza Maja 3 éves. Lesz tudósítás, de most furcsán kétféle buliról kell hírt adni. Lacipapi kórházban volt.Epemûtét. Így a múlt héten Rozimamiékkal megünnepeltük a nagylányt. Most hétvégén pedig megyünk Ikrénybe bulizni.
Hááát mostanság nem egyszerû ezzel a két hóhányóval. A múltkori betegség óta elhatalmasodott a konkurenciaharc anyáért. Tapadnak erôsen. És veszekednek erôsen.
Zaza sajnos elkezdte ütlegelni Majcit. Meg harapni,meg haját cibálni( a haj a markában marad)
Amúgy úgy veszem észre a Zaza nagyon szeretné Maját ölelgetni ,puszilgatni egyátalán a közelében lenni. Maja ezt nem tûri,így Zaza részérôl marad az ütleg. :-((
Nem egyszerû idôszak.
Sokszor úgy érzem csôdöt mondok :-( Türelmem és jókedvem is véges sokszor.
Hiába a szép szó,kiabálás nem segít .Zaza ütlegel, Maja visítozik és hisztizik.Na meg ami újdonság nyafog.Jaaaaaaaj azt hittem ezt az ovis kislányok egymástól tanulják.De nem ,mert a Majából ez simán jön. Affektálva nyávog néha. Dermesztôôôô!!
Na de jót is írjak. Imádom ahogy Maja mesél, "olvas"
Leül az vadiúj mesekönyveivel,amit párszor hallott csak és meséli és a bonyolult szépen megírt körmondatokat simán visszamondja.Csak úgy magának,nekem vagy csak bele a világba.Amikor nem hisztizik ,gyönyörû mondatokban beszél.Szépen fogalmaz,nagyon!!! :-))

Nincsenek megjegyzések: