2007. május 5., szombat

Herencsényi képek:




Megyünk ma Bábolnára. Találkozunk a Hídasokkal. Juhhé. Most se vakbélmûtét, se Ödön szülinap. Így megyünk, csak esik :-(
Utána elmegyünk Ikrénybe. Jó mozgalmas tavaszi idôszak ez. Múlt héten Herencsényben munkatáboroztunk. Garázson ajtó helyett ablak van már. Már csak glettelés, festés, padlózás..... na de ezt nem most.
Maja nagyon élvezte Herit. A koszmalacok tisztasági versenyt nyerhettek volna vele szemben!! Ha lesz idôm irogatok errôl.
Viszont Maja hangulatváltozásai súlyos méreteket öltött. Egyik pillanatban nevet, eszik aztán rögtön utána nyüszög "nagyon" aztán énekelget....Nem könnyû követni.
A minap bement a sarokba és azt hallom: Dolgozzatok legények holnap lesz a vásár.... stb Aztán: Maja nem akari ,Maja nem akari!! Kérdem: Mit csináltál Maja? Mit nem akarsz??
Maja nem akar énekelni!!! -de ezt a világ legnyûgösebb hangján! :-) Persze ilyen sztorik vannak és ha nagyon fáradt vagyok az adott pillanatban ezek egyátalán nem viccesek. - Maja éhes! -Jó együnk. - Maja nem is akarta!! s ha ezek sûrûn jönnek kezdeni nem tudok vele semmit ,de a pumpa megy felfele!!! :-(

Nincsenek megjegyzések: